<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, 20 January 2012@ 1:30 am
HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

Assalammualaikum & hello,

Dah masuk giveaway, nak masuk contest pulak boleh tak? hehe. Tetiba tertarik hati nak join contest dari Hafiz Zainal hensem, muka comei ala-ala Korean guy gittttu (ehh tak laa, puji bukan nak ambik kesempatan...ikhlas ni)!

1) Buat satu entry yg bertajuk "HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II " [DONE]


Kan dah kata muka dia ala-ala Korean guy kannn? Hampa tak caya!
Kalau ada sesiapa yang berminat nak join sekaki, klik banner k! :)

2) Letak banner contest ni dalam entry korang dan make sure link kan terus ke entry contest ni. [DONE]

3) The most important thing is korang kene letak laa pic korang SENYUM. tak kesah nak letak berapa bnyk gamba pun. Hfz akan pilih 1 yg terbaik :)

Ohh tak kesah nak letak berapa banyak gambar pun ehh...


4) Jawab soalan nie dengan ringkas. Simple2 je. Nak buat 1 ayat pun boleh jugak. Jangan buat karangan panjang2 smpai boleh buat novel sudaa. HAHA

i- Ceritakan kenapa anda rasa gambar senyuman anda ini adalah senyuman mahal ?

Ain rasa senyuman yang betul betul mahal adalah senyuman yang betul betul ikhlas, datang dari hati. Eceyh ayat. But, gambar-gambar Ain kat atas tu antara senyuman Ain yang betul betul datang dari hati (mengikut memori dalam gambar, ada la sebab-sebab tertentu yang buat Ain tersenyum camtu. hehe).

ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?

Sebab Ain memang selalu suka senyum...sampai kadang-kadang Ain sendiri pon tatau yang Ain senyum betul-betul ke, or tipu-tipu ke, or just saja berposing depan kamera...huhu. So, kiranya contest ni buat Ain realize la. ehe.

iii- Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?

I've always thought orang pakai braces comel! Sebenarnya, Ain pon teringin nak pakai braces tapi mahal la...InsyaAllah, kalau ada duit lebih sikit, nak pakai la. Gigi Ain funny, sebab tu senyum tak pernah nampak gigi..ehh, lebih lebih cakap pulak...


5) Sebagai yuran contest nie, kene la follow my blog and "like" my fanpage utk sentiasa update dengan perkembangan contest nie. [DONE]

6) Jangan lupa utk letakkan link entry korang dekat ruangan comment entry nie, so senang la Hfz nak menilai entries korang yg sudi join =) [DONE]

7) Lastly, just tag 3 org rakan bloggers korang and make sure dorang taw yg dorang telah di tag ok . Barulah meriah. hehe :) [DONE]

Ain nak tag :

- Ariena

- Zety

- Byha

(kerana saya suka tengok senyuman mereka!)


Ehh btw, Ain baru je usha-usha Hafiz punya youtube channel ! Ohmaiiilife sore dia! Hampa pi la dengaq sendiri! & oh, sesiapa ada twitter, mari la ramai-ramai follow Hafizza1nal! :)


xoxo

Labels:

10 avengers commented

10 Comments:

Blogger fae jamal says:

gudluck dear!:)
pic ain yg 1st tuh comel giler..;)


  20 January 2012 at 08:29

Blogger Ohh Byha says:

heee . malam ni byha updates pasal contest ni . insya'Allah


  20 January 2012 at 13:21

Blogger man yusoef says:

mahalnya senyuman dia..berapa harga? haha..gud luck :)


  20 January 2012 at 14:49

Blogger dayah says:

cantiknya senyuman sume pic..all the best :)


  21 January 2012 at 10:35

Blogger Ain SSB says:

Fae, aww thankyou hun! ^-^

Byha, yay! :D


  22 January 2012 at 00:11

Blogger Ain SSB says:

Man, murah je sebenarnya...kalau seseorang tu boleh bagi hati dia. hahaha ayat mcm nak kena penumbuk kan? :P but thankyou!

Dayah, aww mekasihhh! hehe & thankyou! :)


  22 January 2012 at 00:13

Blogger Cik Zety says:

Waaaaahhhh, suka baju ain yg gambar first tu >.< comel sgt. huhu, alaa, kena join ke? huhu, busyyy sikit lately but kalau ada masa, i will surely join this contest okay hunn? :)


  26 January 2012 at 11:37

Blogger Ain SSB says:

Zety, hehe mekasih! :D Aww no worries bout it hun, kalau Zety free je join k! :)


  26 January 2012 at 17:40

Blogger lynnaiza says:

me laike 1st pic. osem! anyway,dah tau ke resultnye?goodluck ain! ;P


  28 January 2012 at 17:39

Blogger Ain SSB says:

Lynn, aw mekasihh! Belum tutup pon lagi contestnya! :P


  29 January 2012 at 22:23

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »