<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, 30 June 2011@ 4:00 am
Saya Join Contest The Best Picture of Me!


Assalammualaikum,
Woah, pertama kali nak join contest kat dunia blog ni, excitedddd! haha. Mula2, tak sure jugak bole join in or not sebab tak duduk kat Malaysia kan, tapi owner contest yang comel kata boleh! YAY :D


Click banner for more information! :)



Ok so, Ain akan pertaruhkan gambar ni!
Kenape? Sebab photoshoot dalam snow adalah yang terbaik (Ceyh, nak buat orang jeles la tu)! Sebenarnya, Ain memang suke snow. Sebelum datang England ni, selalu dream macam mana lah rasa pegang snow ni (yes, sejuk tu yang pasti la). Kat Malaysia dulu pernah pergi satu tempat ni, tempat ni dia buat macam ala2 tempat kat negara orang putih la...ada snow main2...but tak ingat la apa nama tempat tu! huhu. Masa tu kan, tengok tengok tempat tu macam best gile la! haha.

So anyway, first time Ain tengok snow turun dari langit (6 yrs ago), Ya Allah...gembiranye tak terhingga! Siap menari-nari bawah snow tu! Orang lalu lalang ingat Ain tak betul...but aah, ada I kesah?! haha. Tapi satu je la yang ain kurang sikit dengan snow, tangan beku bila main lama2 (main snow sekejap2, tak syiok!). Bila dah start rasa macam beku tu mula la rasa sakit. Ape2 pon, snow adalah satu kejadian Allah yang sangat cantik! It's just so magical!


Gambar lagi satu ni sekadar perhiasan je! huhu.


So yeah, tu dia! Sesiapa nak join, dipersilakan! Hadiahnya besttt! ;)
Oh wait, kena tag 3 orang sahabat ye. Ain tag:

Cik Puti
Cik Nadz
Cik Izzati



P.S lagi satu best tangkap gambar mase snow, muke kite yang tak seberape putih boleh tetibe jadi putih! haha.


xoxo

Labels:

19 avengers commented

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »