<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, 31 January 2013@ 6:10 pm
Boxing Day 2012 ; Oxford Street

Assalammualaikum & hello,

[ Date of event: 28th December 2012 ]
 Boxing Day 2012 part two ; The day after the previous post.

In the tube. It was their first time traveling by underground tube in London :)

Sebaik lagi pagi tu kiteorang keluar, tak ramai orang. So, the tube wasn't packed or anything...at first. But then people gradually started to fill in since there were 6-7 stops until we reached Bond Street/Oxford Street.

The escalators underground are really steep~

Kita kena diri belah kanan bila on the escalator ni sebab ada orang kadang-kadang nak cepat kan, so kita tak ganggu diorang and it's also for our own safety.


Oxford Street was busy as always. 

 Tapi, hujung tahun lepas tahan la jugak...I mean, tak la busy sangat macam tahun-tahun yang lepas. Rasanya sebab the end of last year asyik hujan kot...

 We had a lunch at a Lebanese restaurant around the place. We met Aunty Ling (in the top picture ; Kak Ngah & Abang Ari's friend). Aunty Ling is a Malaysian's too but she's been living in England since even before I was born~

Forgot their names but the top one was mine and the bottom was my sister's. Both were lamb dishes.

Ain punya tu macam sup daging tapi pekat dah berempah, also banyak pucuk paku. Mula-mula tatau tu pucuk paku tapi rasa dia sangat familiar, huhu, and then Abang Ari kata tu pucuk paku.Tak sangka pucuk paku boleh ada dalam makanan orang Lebanese. haha. Yang adik Ain punya pulak banyak okra (bendi kontot).

Aunty Ling belanja kiteorang. hehe. Thank you Aunty Ling!

 And I actually bought few more jumpers and a cute pump. Too irresistible T__T


Finally got Euphoria by CK perfume on sale!
The scent of Someday by Justin Bieber is actually quite nice! lol.

Baru je lega tak beli apa-apa the day before...huhu pokai jugak akhirnya.


xoxo

Labels: ,

8 avengers commented

Wednesday, 30 January 2013@ 1:55 am
Boxing Day 2012 ; Harrods & Bicester Village

Assalammualaikum & hello,

[Date of event: 27th Dec 2012 ]  

First stop, Harrods.

 
 Ibu got her choice of perfume (actually, I chose it for her~).

I love going to Harrods for the sake of taking pictures with these sort of fun stuff. Honest.

Iba found her favourite place. 

(I spy two of my favourite books ; Throne of Glass & Dark Eyes. Entah kenapa, rajin pulak membaca semenjak dua menjak ni. Habis dua buku dalam masa dua hari. Pecah rekod tuuu)
 
Tired. Can't you tell? huhu.

Second stop ; Bicester Village Outlet.

 This place is full of designers stuffs. 


Queued up outside Clarks. (Bukan nak membeli sangat pon. 
"Kasut hang berlambak dah kat rumah." Kata ibu. huhuuu)

 DKNY was packed like seriously.

Took a break with crêpes ; ala-ala lempeng camtu but mahal gila kat tempat ni. Sebaik ada orang belanja (teehee muka tak malu itulah saya).

 
Cik Nab & Kak Ngah's family (family's friends). They're on their vacation. This was 3 days before they went back to Malaysia~

It was a tiring day, really. I didn't spend much though, thankfully. teehee.


xoxo

Labels: ,

11 avengers commented

Saturday, 26 January 2013@ 4:34 am
Snow in January.

Assalammualaikum & hello,

*vacuum sawang-sawang celah blog*

It's snowingggg! Actually, this year's snow first appeared more than a week ago! Tak sangka snow kali ni stay lama...usually after 3-4 days, jalan dah start clear balik. Ni pon tadi snow turun lagi kat luar. Time-time camni, bapak Ain pesan doa banyak-banyak~

Masa 18th Jan hari tu (hari pertama or kedua snow start turun...tak ingat), keluar tangkap gambar sekejap.15 minit je sempat bergambar, pastu tak tahannnnn. Balik rumah carik heater, tangan dah biru (tangan Ain sampai sekarang tak immune dengan cuaca sejuk, pantang. huhuhu). Temperature lately tak payah nak cakap la...sejuk gilaaaa. Dalam rumah pon kena pakai baju tebal walaupon dah pasang heater. huhu.

Boleh buat ABC kaler-kaler. aha.

 

Winter Wonderland. 

Snowball fights.
 


Masa snow dah tebal, sekolah kebanyakkan tutup. Even college pon tutup sebab kereta, bus semua tak boleh nak jalan. Kalau jalan, mesti ada yang stranded. And then again, jalan licin...so bahaya.

Sebenarnya hari tu, my parents pon almost encountered an accident. Ibu cerita, kereta masa tu tengah turun bukit...lepas tu tak boleh nak brake. And then ada kereta kat depan...kereta tu pon stuck, so dia tak boleh nak alih that fast...bapak Ain pon pusing punya pusing steering wheel (as if he's the top drifter in the world...I cannot imagine T__T), so they won't go towards the other car's direction....but booom..our car finally stopped but duduk melintang dengan kereta lagi satu tu. Sikit je lagi ibu kata...dia punya la takut. huhu.

Ni pon esok tak boleh keluar mana-mana. Tadi check kat luar (five hours ago), snow dah nak dekat sama paras dengan bumper depan kereta...

But push aside every disadvantages, snow memang breathtaking, SubhanAllah. 


xoxo

Labels: , ,

11 avengers commented

Tuesday, 1 January 2013@ 6:30 pm
2013, let's go!

Assalammualaikum & hello,

Blinked once, blinked twice, we're already in the year of 2013. How fast time has gone by...

2012 has been quite a journey for me. There were all kind of good and bad moments occurred in my life for the past year. Well of course, that's just life for us - it's simple, but it won't always go easy on us. And then again, ada hikmahnya kenapa sesuatu tu terjadi, kan? Ain bersyukur sebab masih diberi peluang untuk hidup dalam keadaan sihat dan waras. Alhamdulillah :)

I wanted to say thanks to all of you my lovely followers, especially those that has been following me since early last year! Thank you! Terima kasihhhh!

 Let's all try and write a better story for 2013! InsyaAllah. 
Fightingggg~

  
xoxo

Labels:

11 avengers commented

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »