<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Sunday, 15 July 2012@ 6:25 pm
My Aunty Lynn dah balik Sarawak...

Assalammualaikum & hello,

Esok genap la seminggu my Aunty Lynn dah balik Sarawak...sunyi dah kat sini...huhu.

Aunty Lynn ni dah macam best friend Ain. Beliau gila2 sebab tu best! Banyak la memori dengan Aunty Lynn selama beliau duduk UK 4 tahun. Gelak ketawa, main masak-masak, ber-karaoke (sbb rumah Aunty Lynn je satu-satunya yang ada karaoke system huhu), mengadu, bergossip (kalau tak gossip mmg tak sah...oopss) pon semua dengan beliau. I'll miss her a lot...

Hari angkat barang2 masuk kontena.

Raya nanti tak seramai ni T__T
Dua family dah balik. Dua family memang akan balik beraya di Malaysia...


Ingat lagi...masa si Imran ni mula-mula dtg sini, punya la susah nak ngorat dia. Asyik-asyik nak mummy dia je...tapi sekarang, dia la yang paling friendly dengan semua orang. Suka sangat bila dengar dia cakap...accent dah la pekat, suara dia pon...macho oi! Aww...rindu dengan dia jugak... huhu.


xoxo

Labels:

5 avengers commented

5 Comments:

Blogger super d0uble F :) says:

hye.selalu singgah baca blog ain.best sangat baca kisah korang hidup dekat sana.

btw,kenapa ain and family xbalik beraya kat malaysia ?

selamat berkenalan :)


  15 July 2012 at 21:48

Blogger lynn says:

Ain!!!! i'm touched.....speechless with tears ..:(( miss you lots and lots....hugs & kisses XOXO.

'Sesungguhnya saat yg terindah hanyalah sementara....
yg terpahat dalam diri hanya kenangan dan nestapa...'

miss our karaoke session,
miss our cooking session,
miss our 'bina badan' session,
miss our 'lawak' session,
miss everything that we've done together gether....

apa apa pun hidup mesti diteruskan. InsyaAllah suatu hari nanti kita diketemukan semula ye...yeeehaaa....kami sentiasa menunggu kepulangan ain k.yezzzzzaaaaa


  16 July 2012 at 06:37

Blogger Ain SSB says:

super d0uble F, Hii! Aww thank you so much! Umm...belum sampai masa lagi kot...huhu. Selamat berkenalan! :)

Aunty Lynn, (/cries a litter of tears) tu la...yes, InsyaAllah one day kita akan berjumpa lagi! Ain akan doakan aunty dapat datang sini lagi nanti and aunty pon kena doakan Ain bole balik sana cepat2 sikit tau! huhuhu.


  17 July 2012 at 04:16

Blogger lynnaiza says:

sedih pulak.
same like Aunty Lynn,Lynn pon doakan Ain cepat2 dapat balik siniii.Aminnnn. :)


  17 July 2012 at 09:43

Blogger Ain SSB says:

Lynn, aminnnn <3


  17 July 2012 at 17:34

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »