<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Saturday, 16 April 2011@ 2:03 pm
Siapa Jozan?


Assalammualaikum & hello,
Lately, I've sorta been catching up with what's going on with the entertainment world in Malaysia. Hehee. Mulanya dari Kak Nurul la! Kak Nurul ni suka tengok benda2 lawak, pastu dia tunjuk Ain some of the videos but this one particularly has really made me laugh! Ain boleh tengok video tu beratus kali and still laugh! haha. I thought 'Cikgu Stopa' was brilliant! So, Kak Nurul beritau about pelawak2 dalam video tu. 'Cikgu Stopa' tu namanya Zizan, student laki yang duduk tepi barisan depan namanya Nabil, student sebelah Nabil is Johan (terkejut bila Kak Nurul kata tu 'Abi Hurairah' from Hantu Kak Limah Balik Rumah, muka dia lain sikit but I love him dalam movie tu! haha). Ain tau Khiriah & Afdlin Shauki, Afdlin memang lawak dari dulu!

Pastu Kak Nurul typed 'Jozan' kat youtube. Siapa pulak Jozan ni? Rupanya it's a combination of 'Johan & Zizan'. Haha. Kak Nurul cakap diorang dua ni selalu together, diorang best la bila together. And then tengok la diorang punye videos semua2, and I thought they're actually really funny! I mean, not the one that makes stupid jokes.


So yeah, start daripada situ la Ain minat dengan 'JoZan'! :)

Semalam kami tengok movie 'Nak Balik Raya'! Diorang the main actors dalam tu! Jalan cerita dia tak la best mana but sebab diorang dalam cerita tu je, jadi lawak! Dah la Zizan cakap Terengganu! haha.

Semalam jugak hari jadi Zizan. So, Selamat Hari Jadi Zizan! Semoga kamu akan lebih berjaya dalam hidup but jangan sesekali lupa diri, and most importantly, please stay out of the bad controversy. I'll keep supporting you!
(Amboi, message berbagai macam dia boleh baca. haha)

Anyway, sekarang ni diorang tengah bertanding dalam 'Maharaja Lawak' and I hope they'd win the show! Go Jozan, Go! :D



P.S No offence, but peserta2 Raja Lawak tu actually tak lawak mana kot...I only like Jozan, Sepah and probably a little bit of Nabil dalam show tu. Yang lain punya lawak macam...a bit awkward to watch. huhu.

xoxo

Labels: , ,

0 avengers commented

0 Comments:

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »