<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Sunday, 15 May 2011@ 1:36 am
Hana Tajima?


Assalammualaikum & hello,
Mula2 memang Ain tak tau sapa Hana Tajima tu. Ye la, orang duduk kat ceruk England nih, tu yang ketinggalan zaman pasal update2 kat Malaysia. Jozan tu pon (eh eh, terasa plak orang siku dia pasal jozan!) kebetulan Kak Nurul mmg minat tengok show lawak2, tu yang bole join sekaki.

Macam mana Ain tau Hana Tajima ni ye? Jap nak ingat...oh ye, minggu2 yang lepas, Ain ada stalk blog ni, Blog Kak Fyna. Ain sangat suka tengok Kak Fyna ni, sebab dia cantik & suka tengok cara dia pakai tudung. So, baca2 blog dia and I've found her video tutorial of hana tajima hijab style. I thought cara tu memang menarik! Tapi Ain dok tertanya-tanya apa/sapa Hana Tajima? Ain ingatkan shawl tu nama Hana Tajima! Bila2 Ain google, rupanya there is a beautiful girl goes by that name! (Ohhhh baru ku tau. haha) And wow, it is so amazing on how she's inspired lots of girls di Malaysia sekarang! Tapi dia punya style memang pon cun, Ain suka! Dan rupanya jugak, Hana Tajima tu live in London ye sekarang? Woah, nak jumpa la! (Amboi, kemain nak jumpa! Dulu dok tertanya2 sapa Hana Tajima tu!)

Ain pon try la Hana Tajima hijab style ni, tapi...

Apsal macam tak jadi? (Baby tu sekadar perhiasan, boleh juga menggantikan style tudung yang tak seberapa menjadi tu)

Jawapannya: Sila cuba lain kali!

Takpe2, first try! Practice makes perfect (masalahnya orang lain tak payah practice pon, first try dah jadi)! huhu.


xoxo

Labels: , , ,

2 avengers commented

2 Comments:

Blogger Efa Manaf says:

kak ainn cantikk! ain tajima lahh tukar nama lps nie, haha :)


  15 May 2011 at 06:29

Blogger Ain SSB says:

Cantik ke tu, fa? haha mekasih, terharu i! huhu. Ehh sedap juga nama Ain Tajima! kena jadik adik angkat Hana Tajima la plak ni! haha.


  15 May 2011 at 13:00

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »