<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, 24 June 2011@ 4:19 am
Ehh, tetibe rindu time kolej!


Assalammualaikum & hello,

It's 4am in the morning and here I am, updating my blog! Ohhh yeah, cuz I'm cool like that (cool lah sangat, pastu mata tu dah macam boleh jadi keturunan panda in the zoo)! Anyway, semalam patutnya ada meet up dengan kawan kolej dekat Manchester. Meryl la tweet Ain, ajak pergi Manchester, sebab kawan sorang lagi ni mmg dah ada kat sana...but disebabkan Ain kena babysit kan, so tak dapat la nak join sekaki. But terasa bersalah bila diorang cancel. Dah berapa kali dah cancel kot, bila Ain ok, sorang ni pulak tak ok. Bila sorang ok, Ain pulak tak ok! Sampai bile nak ok pon tatau la.

Meet Saida, dia British Pakistani. Dialah yang kat Manchester tu...tak jumpe dia dah 2 tahun dah kot. Dulu kat kolej memang rapat dengan dia sebab dia baik gilegilegile dengan Ain! Gah, rindu dia!

With Meryl! Meryl often la jugak jumpa dia, sebab kami tak jauh mana pon, cume busy dan tak busy je yang boleh decide untuk menyatukan kami
(amboi, ayat macam tak bole bla je)!


Diorang berdua ni la (selain kawan2 laki dalam kelas) yang Ain boleh depends on kalau ada apa2 masalah kat kolej! And yes, diorang ni la yang patut Ain jumpe semalam! Tapi takpe, next time ada chance jumpe, InsyaAllah! :)


Korek2 folder gamba time kolej, terjumpa gamba ni...
Muke time kolej agak licin. Sekarang ni, tiap2 hari jerawat suka suki nak tumbuh di muke! Oh my life.

Apsal dengan dua gambar ni? The similarity about these two pictures are that, they're both were taken at the same place! Dua2 kat staircase ni. Sebenarnye ni time break (15 minutes), everyday time break, Ain pergi sini. Malas nak gi jauh2, so lepak la kat sini. Lagipon kelas kat floor ni jugak. Disebabkan ni tingkat yang paling atas (tak tinggi mane pon, 4 tingkat je bangunan ni), selalu jugak la usha2 orang (mamat hensem) kat bawah tu sambil minum kopi! haha.

(Sebenarnya banyak lagi gambar macam ni tapi letak dua cukup la, kang tak pasal2 ade orang pengsan letak banyak2 kang! (pelempang sekali!))


xoxo


Labels:

0 avengers commented

0 Comments:

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »