<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Wednesday, 15 June 2011@ 2:33 pm
Makan Lagi!


Assalammualaikum & hello,
Woah, semalam naik 2kg lagi! Makan2 kat rumah Aunty Su pulak, sebab grandparents Khyra nak balik Malaysia dah (NAK IKUTTTT!)!

Tengok ni, mana tak naik 2kg?! Mee kari menu utama! Delicious!!! (2 mangkuk tu!) Ada macaroni bakar juge dan yang lain2 semua desserts!

The desserts:
Ni by Aunty Lynn, tak ingat la nama dia but it's my favourite! Terbaik dari ladang!

Flan custard with strawberries & peaches by Aunty Su (Khyra's mum)!

Kuih cara (rinduuuu kuih nih) by nenek Khyra!

Kuih bakar by Ibu!

Puding jagung by Aunty Ina!

Bergambar dengan nenek Khyra! :)

Khyra macam Scottish girl dah jadinya!

Kami matching! hehe.

Kak Niza, Khyra & khyra's mummy (Aunty Su)!

Alolololo Imran!

Bersama Aunty Lynn & Kak Niza :)

Yang kat depan tengah khusyuk tengok 'My Name Is Khan And I'm Not A Terrorist' (eh, panjang la pulak tajuknye!)~

Tinggal kami2 je kat Stoke ni sekarang...dulu memang lagi ramai! Sunyi, sunyi jugak, tapi tak sunyi mana kot sebab bile dah jumpe, kalau tak gelak, memang tak sah la! haha. Mesti ada je kes2 baru terjadi (yang boleh buat anda terjelepok kat atas lantai sebab tak tahan gelak) or tajuk2 baru yang akan dibukakan oleh my awesome uncles and aunties nih! :D


xoxo

Labels:

4 avengers commented

4 Comments:

Blogger Haniza Yazid says:

tahu takpe.. Masa baru sampai kat rumah Kak Su tu baju akak longgar lagi.. tapi bila penghujung majlis tu ketat semcm ja.. huhhh..


  15 June 2011 at 16:08

Blogger Ain SSB says:

Sama la kita, Kak Niza! Sebaik baju ain extra-besar! haha.


  15 June 2011 at 16:48

Blogger lynn says:

Ha....niza..memang pon...bila makan tak toleh kiri kanan lagi dah..sorry naik lorry yer...Pagi tadi 'me' dah pi bako segala lemak yg berkrim semalam tu...harap2 terbako semua..hahaa...

Ain, a'aa..kalau aunty pakai baju yg macam ain tu sah2 mkan tak henti hahaa..untk muatkan sama ngan baju hahhaaaaa


  15 June 2011 at 17:20

Blogger Ain SSB says:

Aunty lynn, hahaha pi beli pi beli baju saiz xxl! haha.


  17 June 2011 at 15:20

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »