<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, 13 June 2011@ 8:01 pm
Baby senyum, gelak & nangis dalam tidur


Assalammualaikum & hello,
Semenjak Ain jaga baby Khyra ni, baru Ain tau yang baby ni boleh senyum, gelak & even menangis dalam tidur. Ibu & Aunty Lynn kata kalau dia senyum & gelak dalam tidur tu, dia mimpi tengah main dengan 'kawan2' dia (mula2 Ain tak tau apa yang dimaksudkan dengan 'kawan2' tu, rupanya 'kawan2' semasa dia dalam perut ibunya. Ohhh. huhu). Habis tu, macam mana pulak dengan menangis? Dia gadoh dengan 'kawan2' dia? Kebanyakkan site on the internet kata kalau bayi menangis dalam tidur, maknanya dia mimpi benda yang tak bagus. Ada jugak yang cakap bayi tu nampak bende yang dia takut dalam tidurnya (maklumlah, baby kan boleh nampak bende yang kita tak boleh nampak). Hmmm. Terkejut jugak Ain masa Khyra teresak-esak dalam tidur dia...pastu mulut dia macam jebek2, nak menangis. Ain pon rasa kesian.


Sesungguhnya Allah S.W.T itu maha berkuasa.


xoxo

Labels:

2 avengers commented

2 Comments:

Blogger Haniza Yazid says:

baru perasan, kyra ni mcm dh berisi sikitla.. tgk tgn dia tu, geram sungguh! :D


  14 June 2011 at 05:37

Blogger Ain SSB says:

Kak Niza belum tengok masa nak mandikan dia!!! huhu.


  15 June 2011 at 16:46

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »