<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Friday, 23 September 2011@ 3:27 am
Gegirl, boboy, ucuk, baby...trend kat Malaysia ke?

Assalammualaikum & hello,

Hari tu dok tengok facebook, ada orang dok gegirl gegirl kat status...apa bendenye gegirl gegirl nih? haha. Lepas tengok cerita Hantu Bonceng (YES! Dah dapat download!! hehe), baru la tau...ohh nama panggilan manja ye? Gegirl & Boboy...haha. Ok, tahan lagi...

But...UCUK BABY... Apa kes tu? Geli geleman je dengar! haha.
Sekarang couple kat Malaysia berbaby-baby la pulak ek...hmmm.

But ok la Hantu Bonceng (nak tengok Zizan je sebenarnya haha). But awkward sikit tengok part dalam club...orang minum alcohol, menari-nari semua tu kan...erm...orang kat Malaysia sekarang ramai camtu ke? No offence, but banyak movie Melayu sekarang mesti ada scene dalam club...what is their point exactly? Please do enlighten me, if anyone know.


P.S Ada baca entri Ben Ashaari mengenai Hantu Bonceng persenda agama tu...
Ain tak sangka jugak Ahmad Idham bole jawab kat orang yang soal tu macam tu. hmm.



xoxo

Labels:

6 avengers commented

6 Comments:

Blogger meaw says:

gelikan,memang menyampah gila dengan couple2 kat malaysia ni,terutama..budak sekolah,hoho


  23 September 2011 at 05:01

Blogger  says:

haha, ucuk baby,, kalau nak tau ade jugak saya dengar rumours kapel yang tengah hot pakai mama papa. Whut the pishh?? Hahahahha, geli seyh. Btw, cerita tu memang best, tapi tulah, Ahmad Idham didn't answer in a right manner..hurmm..


  23 September 2011 at 05:33

Blogger hidayahjamal says:

memang banyak nama panggilan manja konon mmg gelis, sebenarnya mereka nak tunjukkan makin ramai org buat cth xbest tu..macam tu tapi tak ke dorang sedar lagi banyak gambaran lakonan tu ditunjuk lagi ramai org ikut..sy juga musykil


  23 September 2011 at 06:03

Blogger Mizz ErMa says:

sy pon tengok cite hantu bonceng nih semata2 sebab nak tengok zizan..hehe


  23 September 2011 at 06:50

Blogger Atiqah Wadiah says:

hantu bonceng bestt...tp x tau plak ada isu di sblk hantu bonceng..


  23 September 2011 at 07:20

Blogger Amirah Suhana says:

geliiiiiii ok . baby ucuk.hahhaa


  23 September 2011 at 08:52

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »