<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, 19 September 2011@ 2:46 am
Saya dah pandai makan!

Assalammualaikum & hello,

Dah nak masuk 7 bulan dah Si Little Gemben ni! Eh bukan Little Gemben dah nama dia...skang dia ada nama baru...Chubby Chubby! haha. Dia semakin hari semakin besar
(especially tang peha & pipi tu, macam nak gigit2 every seconds)!

Masa hari kita start puasa, hari tu la dia start diberi makan!
"Yummmmiiiii, shaye bole makan! Kakak Ain tak boleee! (jelin lidah)"

Notty Chubby Chubby ni!

Gaya budak nakal selepas selesai berbuka puasa 8 jam terdahulu sebelum orang lain!
Amboi, amboiii! Ce tengok peha dia tu!

Demand! Mandi nak kena pakai shower!
Ce tengok senyuman dia tu, nak menawan hati orang latewww!
(Dia pantang tengok kamera Ain skang ni...mana taknya, dari lahir sampai la la ni,
kamera Ain ni je yang sanggup mengganggu hidup dia. haha)


Chubby Chubby, kalau dah balik Malaysia, jangan lupa Kak Ain yang selalu main dengan awak bila orang lain dah frust dengan kecomelan awak tu & yang tidurkan awak sampai habis spring2 pinggang tercabut ni, kayyy? :P


xoxo

Labels: ,

12 avengers commented

12 Comments:

Blogger hanabunga says:

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!umur umur cam ni memang akan chubby dan berpeha drumstik :)


  19 September 2011 at 06:07

Blogger vampire and his lady says:

sangat adorable!


  19 September 2011 at 08:43

Blogger namaakulynn says:

omaigodddd. chubbynyeeee ain! gerammm tahuuu. *gigitpipi*


  19 September 2011 at 14:01

Blogger namaakulynn says:

*eh.silap. patutnya ayat lynn : chubbynyeeee pipi baby tu ain! heheh


  19 September 2011 at 14:02

Blogger Mya says:

ya Allah comelnya diaaa... geram sungguh! =D


  19 September 2011 at 19:41

Blogger Fazlinil Irma says:

mak ain jaga dia ye..?


  19 September 2011 at 23:00

Blogger Ain SSB says:

hanabunga, betul betul betul! :D

vampire and his lady, hehe! :D

Lynn, Ain punya reaction mula2..."eh, chubby ke Ain?" hahah. But mmg chubby gila diaaa Lynn!

Mya, everyday Ain cuba tahan geram ni Mya! haha.

Kak Irma, Ain ibu jaga dia! :)


  19 September 2011 at 23:08

Blogger Syazwan Che Deraman says:

thanks for the comment.
insyaAllah, will reply your comment this night.

have a good day.


  20 September 2011 at 03:47

Blogger Fazlinil Irma says:

Ohhh... ain yg jaga dia ke. hehe.

kalau ada rezeki lebih. insyaallah sampai ke sana.

tak pun, ada rezeki kita jumpa di msia la kan. heh..


  20 September 2011 at 05:27

Blogger fathin zulkifli says:

Ain: comelnyeeeeeeeeeeee! :)
lame gila x comment my london-mate ni. :D


  20 September 2011 at 09:49

Blogger meaw says:

pehhhhhhhhhhhh!bambamnya tiee,titeww nak tubit pipi tieeeee lah *err,bahasa apa lah ni meaw guna,haha


comel!


  20 September 2011 at 17:04

Blogger Ain SSB says:

Syazwan, thank you! :)

Kak Irma, hehe :) Aww betul2!

Fathin, hehe! Tu la...rindu je nak tengok Fathin komen ni! :P

Meaw, haha tu baru tulih, kalau Ain tiap2 hari ckp macam tu! Bukan apa, tak bole kontrol laa derrr! haha.


  21 September 2011 at 00:43

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »