<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, 29 September 2011@ 4:41 am
Stobewi cicah coklat + family baru di Stoke!

Assalammualaikum & hello,

Hari Sabtu lepas, warga Melayu Stoke pergi fruit picking except my family because kiteorang ada tetamu nak datang. huhu. Jealous je tengok gambar2 diorang ber-fruit picking! Buah epal, buah pear, buah plum, buah stoberri...ermm tu je buah yang tinggal untuk dipetik kot.

Tu diaaa! Stobewi cicah coklat kiteeeww! Comel je Aunty Lynn punya coklat fountain yang dah berumur setahun lebih tu (but first time pakai)...haha.

Kat entri sebelum ni, Ain ada mentioned student baru datang Stoke kan, Fila. But Ain lupa nak mention yang kiteorang ada family baru jugak datang Stoke ni!
Yang hujung kiri ni, Kak Fiza. Beliau tengah pregnant tu. Tak lama lagi kita ada baby baru lagi! hehe. (Yang sebelah sana tu eksaited nak masuk dalam gambar jugak, Chubby Chubby dengan mummynya! :P)

Dan husband Kak Fiza yang hujung kanan ni, Abang Hamzah (with their son, Akim). Abang Hamzah la yang study kat sini! (Yang uncle-uncle lain interprem, nak promote colek sambal sedap Auntie Lynn tu! hehe)

Welcome to Stoke-On-Trent Kak Fiza & Abang Hamzah!! :)

Sape lagi yang nak datang Stoke? Come on, come on! haha.

Budak-budak main Wii! Ce tengok muka diorang...konsentret habihhh!


P.S Banner telahpun ditukar since semalam genaplah 30 Syawal. Dah habis dah Hari Raya Aidilfitri :)


xoxo

Labels: , ,

7 avengers commented

7 Comments:

Blogger meaw says:

umphhhhhhh! *sambil jilat bibir*


  29 September 2011 at 05:01

Blogger namaakulynn says:

aaaaa. tak tahan tgok choc n strawberi tuuuuuu. nakkkkkk sikittt ain! :P

best la kan. mesti lagi meriah ramai2.ok tggu lynn pulak pasni.(entah bila). hehe


  29 September 2011 at 05:39

Blogger Ain SSB says:

Cik Meaw, aww siannye, jilat bibir je! huhu.

Lynn, haaa cepat2 meh sini! Kita pi makan buat stobewi cicah coklat banyak2 sampai cirit! haha. But yeah, lagi ramai lagi meriah indeed! :)


  29 September 2011 at 10:18

Blogger hidayahjamal says:

erm, gulp telan air liur..rasa nk colet sikit cokelat :D baby comey uyeay meriah famili


  29 September 2011 at 11:13

Blogger Ain SSB says:

Dayah, meh la dtg sini! haha :D


  1 October 2011 at 12:08

Blogger Mya says:

suka sgt stobew coklat espeseli time coklat cair2 tu


  3 October 2011 at 11:59

Blogger Ain SSB says:

Mya, cicah time cair kena hati2 sebab dia suka meleleh! But mmg sedap time cair! :)


  4 October 2011 at 01:19

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »