<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Sunday, 22 May 2011@ 11:53 pm
Why are you so beautiful?


Assalammualaikum & hello,
Siang tadi masa Ain pergi carboot sales, kebetulan ada Horse Show & Equestrian Event going on. Kamera pula ada dalam bag (eh, sayangku mana bole tinggal!), so apa lagi! :) Ain sebenarnya dah lama sangat nak tengok horse show ni. It is actually one of my dream that one day, Ain nak beli satu horse and train dia :) Ceyhhh kalau berangan, memang tak boleh bla! haha.

Di UK ni, kebanyakkan orang yang ada horses ni selalunya yang ada ladang sendiri. Tapi ramai je yang tak ada ladang tapi suka kuda, so diorang beli kuda dan sewa la barn untuk simpan kuda dia tu. Dan kat situ, diorang jaga & train kuda diorang. Macam ada sorang cikgu Ain ni, dia suka sangat kuda, dia ada 2 ekor tapi dia sewa tempat untuk letak kuda dia. Kadang2 tengah belajar, ada jer terselit cerita pasal kuda dia. Sayang sangatla kuda dia! haha. Tapi diorang ni memang hebat la...nak train kuda bukan boleh main2 kan. Kalau kuda tu tak suka, jawapannya kena tendang la orang tu...

Yang hitam ni nampak sangat gagah!


Masa break sekejap, masing2 meluangkan masa dengan kuda masing2.
Little girl ni so cute! :)

Horsey-cow-style ni sangat besar! Tinggi daripada kereta tu! But sangat cute! :)


Ain sebenarnya agak malu nak tangkap gambar dengan kuda2 dan tuan2 kuda, haha, but ibu yang suruh..."pegi la, meh ibu tangkap!" :D
This one is my favourite of all! His name is Symphony and he's so beautiful!

Little cute girl ni yang ride symphony! :)


Good day!
xoxo

Labels: , ,

0 avengers commented

0 Comments:

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »