<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, 9 June 2011@ 11:12 pm
Sape pulak Nora Elena?


Assalammualaikum & hello,

Banyak kali dah terdengar orang melayu sebut2 pasal 'Nora Elena'...ingatkan ada artis baru ke sape, rupanya cerita drama melayu baru! So yesterday, I checked it out (taknak ketinggalam zaman punya pasal) and I watched the first episode and I thought it was good and haha, lawaknya nama 'Seth Tan'!

Mula2 tengok dengan adik, lepas tu dia kata dia tak berapa paham. Sian jugak kat dia (& sian jugak kat diri sendiri asyik kena explain kat dia sepanjang2 episode). So sambung tengok sorang & tengok punya tengok...hari ni habis dah marathon sampai EP19! Gila lah jugak cerita ni dibuatnya. Patut la orang suka cerita ni...first, Nora Elena ni cantik. Second, watak Seth Tan ni menarik (eventhough I thought Aaron Aziz punya lakonan kali ni macam slow sikit, he's still a good actor tho. Kalau tak, takkan orang nak sangat boyfriend/husband macam Seth Tan ni kan?). Third, ok, cerita ni hopelessly romantik. And last but not least, bila tengok, macam tak boleh stop, always tak sabar nak tau apa terjadi selepasnya!


P.S Ain pelik jugak, Nora Elena ni macam tak pernah tinggal solat tapi selalu pakai skirt pendek. Well I guess it's true, tak semestinya perempuan tak tutup aurat tak sembahyang dan yang tutup aurat habis, tak pernah tinggal sembahyang. Tapi lagi bagus kalau diorang bagi Nora Elena pakai lebih sopan kot sebab...aish, bab2 explain ni yang Ain tak reti ni. Or maybe last2 nanti kot dia pakai tudung. Apa2 lah Nora Elena.


xoxo

Labels:

6 avengers commented

6 Comments:

Blogger NuRuLiZzATi kHaLiD says:

citer ni best sebab sweet jeh.plus pelakaon2 dy mcm gempak jugak lah kan. sexy jugak kan nora tuh..hihi!
hot tau ain citer ney kat mesia.novel2 dy konpem laris org beli sebab nak bace. btw, memang pelik pom.kite rse cam kurang setuju jeh pasal pakaian nora tuh.selalunye org kene rape opkos traumna kan nak sexy2..keh keh keh!


  10 June 2011 at 13:06

Blogger Ain SSB says:

Yep, best jugak citer ni! And to be honest, Ain only kenal Aaron Aziz, yang lain semua muke baru kot. huhu. Ain nak novel dia tapi tatau siapa bole tolong bawakkan kat sini. waaa.
And yes, exactly! Ain pon pikir cam tu la...kalau org yang dah kena rape patutnya pakai sopan la kan, takut kena rape lagi...aish tak paham. haha.


  10 June 2011 at 19:50

Blogger kirei girl says:

tu la cter melayu..kurang research..patutnye bende2 camtu kne lebih alert..pape pun doakn jela dorg success 1 ari nnt tuk hasilkn produktif yg sebaik mungkin..=)


  17 June 2011 at 02:56

Blogger Ain SSB says:

Puti, tu laa kan. Yes2, harap in the future produktif lagi ok la!


  17 June 2011 at 15:24

Blogger Cik Muda Sae says:

hihi..suka~


  4 July 2011 at 02:30

Blogger Ain SSB says:

Cik Muda Sae ni mesti suka Seth Tan ni! hehe.


  4 July 2011 at 15:07

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »