<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Saturday, 28 May 2011@ 2:56 am
7 Day Challenge ; Fifteen facts about me?

[ Day 07 - A picture of yourself with fifteen facts ]


01 ; Lahir di Pulau Pinang, kampung belah ibu. Bapak di Pahang.

02 ; Selama yang Ain ingat, Ain & family pernah tinggal di Puchong, Johor & Sepang.

03 ; As of today, Ain dah menetap di England selama 7tahun 1bulan 3minggu & 3hari.

04 ; Masa kat college, I'm the only girl yang ambik course electronic engineering. And also masa kat high school, I did engineering as an added subject dan masa tu pon Ain seorang je girl dalam kelas (ceyhh, bangga la konon). haha. Basically, what I was trying to say is that, I know very well what it's like to be around boys (ehhh chop, boys yang bukan muslim je. huhu).

05; Has a huge interest in working around airplanes (nak jadi aircraft engineer :)).

06 ; Seriously love taking pictures & being in pictures. (Sesiapa yang perlukan photographer or model, boleh hubungi saya di-- amboii, bajet bagus nampak)

07 ; Minat Korean & Japanese stuff since 2005.

08 ; Suka budak2 kecuali 'brats' (yang mengada-ngada terlampau).

09 ; Gila strawberry (sila rujuk kepada gambar diatas) especially cicah dengan chocolate, cream or gula! YUMMEEH! But my favourite fruit of all is MANGGIS, rinduuunya sama manggis!
(7 tahun wa tak makan manggis wo!)

10 ; Suka memeningkan kepala pikir nak pakai baju apa sebelum keluar.
How I dressed myself is very important.

11 ; Lebih selesa pakai baju lelaki lebih dari baju perempuan (selalu curik my dad's sweaters, kalau cakap borrow pon, setahun selepas baru bagi balik).

12 ; Sebelum keluar rumah, mesti percik perfume. I guess it's kinda habit.

13 ; Mudah jatuh cinta dengan lelaki yang pandai bergaya.

14 ; Tak pernah ada true love (takpe2, 21 tahun tu muda lagi!).

15 ; Selama 7 tahun di England ni, tak pernah tak rindu Malaysia.


Assalammualaikum.
Sekian, terima kasih.


xoxo

Labels: ,

0 avengers commented

0 Comments:

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »