<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Sunday, 29 May 2011@ 10:00 pm
FOODS ; Onion Bagels + Mozarella Cheeseee


Assalammualaikum & hello,
Hari tu pergi Tesco dengan ibu & Kak Nurul. Pastu tetiba Kak Nurul kata "rasa macam nak makan roti cheese." So pergi la section roti2...jumpa la roti cheese...tapi takda 'suitable for vegetarian' la plak kat roti cheese tu (kat sini kalau takde chop 'vegetarian', was2 nak makan makanan tu. Kira kalau ada chop 'vegetarian' tu halal sebab kita sure yang dalam makanan tu takde lemak haiwan or any animals stuff. Because yang vegeterians kat sini, of course la diorang akan pentingkan chop 'vegetarian' tu jugakkan). Pastu Ain ternampak la bagels tengah ada offer, 2 for £2. Teringat la dulu pernah makan bagels letak cheese kat atas, jadi macam ala2 roti cheese la. Bila cakap dengan Kak Nurul pasal bagels tu, she liked the idea. So apa lagi, balik rumah...tak tunggu2 dah, start projek la! Bila bab makan2 ni, Ain memang laju je nak buat!

Sedap bagel brand ni!

Potong bagels in half, sapu butter & tabur cheese ikut suka hati. Pastu bakar atas grill...

TADAAA! Bakar sampai cheese dia jadi brownish macam ni baru sedap! :D
(Pastu lemak dalam badan pon sedap la bertambah! haha)

Senang je! :)


xoxo

Labels:

0 avengers commented

0 Comments:

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »