<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Sunday, 3 July 2011@ 1:40 am
Manusia kalau takde sifat dengki, tak sah.


Assalammualaikum,

So, macam biase la...tumblr Ain punya newspaper harian.
Scroll punya scroll, nampak gifs (atau gambar bergerak) ni :

All the copyright to fuckyeahbiebergomez!

Well, I, myself don't know if I support Justin & Selena's relationship (maybe because I really didn't expect them to be together) but I never hate them. I even think they makes such a cute couple. They look in love enough for me to not dislike them. But yeah yeah, people aren't the same. That's why Selena got all this hates. I assume all of this are because of jealousy. And jealousy lead towards hate. Ok, so most of Justin's fans are IN LOVE with him but were they expecting Justin to marry them? Come on people, first of all, he's a freaking celebrity. And just by the word 'celebrity', you should makes yourself clear to not go further than 'love'. More than 'love', you should accept to take the consequences yourself but not by hating on someone HE loves. You don't want him to be happy, then why the hell you called yourself his fan?

Hmm kan dah ter-speaking. But seriously, some fans are so weird. Ain takde la minat Justin sangat. I admit he's a very cute guy but I can't get myself to fall in love with him. Personaliti dia hanya mampu buat ain suka dia sebagai kawan (ceyh, ayat memang nak kena pelempang!). Dulu mase dia mula2 keluar dengan lagu One Time tu ok lagi...I thought..."alaa budak2 je" haha. Pastu bile dia keluar dengan lagu "Baby, baby, baby ...Ohhhh" dia tu, I thought "Hmm, ok gak dia ni. Ada potensi jadi hot guy ni! (haha pemikiran yang bengong)". Tak, sebenarnya sebab lagu 'Baby' tu la, tak boleh bla dari kepala otak, sangat addictive kot. But then Ain perasan la, semenjak dia dah matang sikit ni, dia macam ada ego dah sikit. Macam berlagak la senang kata. Or maybe it's just me but it does certainly put me off him, slightly. Entah la, setakat tak benci dia boleh la tapi I'm not a huge fan of him.

As for Selena, Ain memang suka dia since I watched the Wizards of Waverly Place Season 1, Episode 1. Suka sampai I thought, "She's so cute, I wish I'm like her". Tak sure la plak nak jadi macam character dia dalam tu ke or nak muke comel macam dia. Second one kot...but anyway, Selena ni memang ramai suka dia dulu, mostly by budak2 la sebab dia Disney's star kan. And as she grows older, teens pon start suka dia...and style dia plak cantik, menarik & tertarik kan, so yeah. Selena ni baik je Ain tengok, tak banyak kes, cuma dia banyak kali tukar boyfriend. Tu yang fans kepada boyfriend dan juge ex boyfriends marah, cakap dia hanya nak 'popularity and fame'. Nak agree, boleh jadi jugak, but then again maybe jodoh dia dengan orang tu tak sampai hujung jalan, nak buat camne? But she doesn't deserves all this hates.

Haish, entah la...celebrity ni...problem diorang kalau satu dunia tak tau, tak sah. Memang la kadang2 it's not their fault, but dah nak jadi celebriti, nak taknak, kena la tanggung semua ni kan. But to the crazy fans, sort out the way you're thinking please. If you're not gonna give peace to the world, don't tell people to go die.


P.S Sekejap je dah July ek, tak lama lagi Bulan Ramadhan! Semangattt! (puasa tak habis ganti lagi woii)!


xoxo

Labels: ,

7 avengers commented

7 Comments:

Blogger wahida idris says:

hey, saye suka selena gomez jugak :)


  3 July 2011 at 14:16

Blogger kirei girl says:

hurm..agakla...sedang manusia biase seperti kte pun org xsah klu xdengki n jeles..lumrah..hurm i'm agree with u about "JB agak berlagak" since da semakin meningkat...dia boleh jd hot guy but jgn jd cam ferhad..!! ahakssss(xde kne mengene cume ferhad sgt perasan dia ramai peminat wanita euwwwww)=P


  3 July 2011 at 15:36

Blogger Ain SSB says:

Wahida, saya pon :)

Puti, hmm tu la...aku ckp untuk semua manusia la, not celebs je kan. Entah la JB tu, dia mmg la agak hot, jangan sampai perangai dia teruk sangat in the future dah la. Ferhad? Tak ingat dah lagu dia yang mane...but erghh, perasannya~


  3 July 2011 at 15:44

Blogger fyna says:

lah yeke..ingt diorang sweet je kapel..haish mcm2 xmint jb tp dia agak comel la ekekke


  4 July 2011 at 05:35

Blogger Ain SSB says:

Kak fyna, diorang ni 50/50 kot. Ramai yg suka, ramai jugak tk suka. Tp biasa la, yg tak suka tu kompem akan buat hal. Tu la kan, tipu kot kalau kite ckp JB tak comel. huhu.


  4 July 2011 at 15:38

Blogger kirei girl says:

aku xpenah igt lagu dia kot...tp xbole nk lupe muke gatai dia yg bajet "kau lah POJAAN HATIKU" ahaks!!


  6 July 2011 at 04:33

Blogger Ain SSB says:

Puti, haha. Muke gatai dia tu takyah cakap la.


  6 July 2011 at 11:34

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »