<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, 28 June 2011@ 12:15 am
FASHION ; Colour-Clashed, YAY or NAY?


Assalammualaikum & hello,
Hmm hari tu cakap pasal lace clothes kan, but lately ni ramai pulak orang dressed up in colourful clothes! Bukan colourful je, colour-clashed tu! Like the top colour lain, bottom colour lain. Well, kalau dah nak jadi trend tu, trend jugak! Tapi, kadang2 tu ada jugak colour yang tak masuk, macam 'caca merba' gile! Hmmm let's see...

Yang macam ni ok, they chose 'bright and attractive' colour. Their dress are very simple but somewhat still look classy!

While this one more to the soft side but these two colours actually goes well together!

Same goes here. I've always thought blue and purple could go well together and Blake Lively proves it right! (P.S Because I also love her dress actually!)


Dua gambar diatas adalah contoh yang Ain rasa colour yang ada kat outfit diorang sangat 'caca merba'. Ok, maybe ada orang yang suka camni kan, boleh terima, but for me, two colours dalam satu outfit are already a little too much. Well, different people, different opinions! Yang penting orang empunya badan confident dengan apa yang mereka ragakan.


Ain actually ada bought a dark purple dress the other day, tak tau nak pakaikan dengan seluar colour apa. I only got dark blue/black/white/brown skinny. I think semua masuk kot except, not sure about the light brown skinny, but if tudung ada colour light brown sikit2, I think it could go :)

xoxo

Labels:

5 avengers commented

5 Comments:

Blogger Shahira says:

hye ain!
just dropping by kat ur blog.
cool life kat ovc ni rite :) :) :)

hee my blogger's friend suggest me utk blogwalking kat sini sb dia ckp muka kita almost the same?

haha.
i guess =p

nice blog!


  28 June 2011 at 03:43

Blogger Ain SSB says:

Hi Syahira! Thankyou for dropping by! :)
Tbh, England is not bad but i prefer dok Malaysia lagi! huhu.

Muke kita sama? Erm maybe kat kening kot? haha.

Thankyou again! :)


  28 June 2011 at 05:12

Blogger wahida idris says:

hai ain, thanx folo saye.

mmg xmatch la oren n purple. ish3


  28 June 2011 at 06:23

Blogger Ain SSB says:

Hai Wahida, you're welcome! Thanks follow Ain jugak! Tu la...oren & purple mcm jessica alba pakai masuk lagi, tapi yang oren, purple, hijau tu macam dah banyak sgt colour pulak! ><


  28 June 2011 at 18:29

Blogger Engku Sofea says:

sayang.. boleh je. boleh post hadiah awak kat rumah awak kat malaysia.. ada kan ? :)


  29 June 2011 at 18:48

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »