<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Tuesday, 5 July 2011@ 11:34 pm
Minggu yang 'happening' di London


Assalammualaikum & hello,
Minggu ni agak busy kot di London! Yang Ain originally tahu la, Thursday ni memang ada Harry Potter & The Deathly Hallows Part 2 punya Premier di Trafalgar Square! Nak pergi, tapi sure batang hidung pelakon2 HP pon nanti entah boleh nampak ke tak! Sure ramai gila orang kat situ nanti, tau dah sebab setiap kali HP Premier je memang camtu! Orang siap tunggu 7 jam before the ceremony actually started, ada yang bermalam kat street tu pon ada (nak tengok depan2, up close punye pasal)! Lagi2 ni yang LAST ever Harry Potter movie, lepas ni takde dah (Ohh my childhood! sedihhhnyaa!)!

The ohsem Daniel Radcliffe, the pretty seksi mekci Emma Watson & ohh Rupert Grint, I LOVEEEE YOUUUU!

Pastu, hari ini pulak ada Selena Gomez punya fansigning kat HMV Oxford Street (mesti packed gila street tu! Mase takde artis pon dah packed macam tin sardin!)! Dengar2 Justin Bieber pon ada sekali...tapi dia tak pergi sekali fansigning dengan Selena kot, dia just datang England, teman gf dia.

The cun Selena Gomez kat depan hotel dia di Central London.
Gambar curik dari markmeets' twitter :)


And artis tempatan kita pon ada kat sini! JOZAN! Yes, Zizan & Johan ada kat London jugak sekarang ni. Some of you maybe dah tau kot kan, but diorang buat shooting apa ye? Zizan la update2 twitter dia, mula2 ingatkan dia main2 ke ape, rupanye betul. Semalam Zizan tweet, diorang ada kat Tukdin (one of the famous restoran melayu kat London) ...Ain memang ada sorang kawan ni, dia waiter kat Tukdin so Ain tweet la Zizan and then dia reply...

Ain cakap la Ikmal nama kawan Ain tu...rupanye Ikmal tak keje pulak dah semalam -.-
But hari ni dia keje, dia kata Jozan shooting kat Tukdin...dia pon ape lagi, poseee together gether la kot! Well, dia kata ada tangkap gambar ngan diorang! Jeles jugak nih. haha.

Zizang dgn Tukdin. Gambar pinjam tanpa kebenaran from Zizan's twitter :)

And last skali, the femes emes Kak Maria Elena pon sekarang kat London (well, kat Reading rumah cousinnya) jugak! Saye nak jumpe akk bole? hehe.


InsyaAllah Thursday ni pergi London kot. My dad ada hal kat sane, I pon tumpang sekaki laa! teeheehaha!


xoxo

Labels: , , ,

2 avengers commented

2 Comments:

Blogger kirei girl says:

gagagagagagga ko kwn ngn zizan ke??? camne tu??? hebat gilak! sedare ko ke? huhuhu weyh jeles gilerrrrr aku nk gk tgk happry potter!


  6 July 2011 at 04:17

Blogger Ain SSB says:

Puti, kawan? sedare? ehh takde2! haha. Aku follow dia kat twitter je la! Alaa tkyah jeles la, belum tentu pon boleh tengok harry potter tu...tengok kat wayang/tv je ade la! huhu.


  6 July 2011 at 11:36

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »