<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7643615283666885507\x26blogName\x3dConfessions+of+An+Escapist\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tinkerbellola.blogspot.com/\x26vt\x3d-6896531344355242048', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, 23 May 2011@ 6:30 pm
7 Day Challenge ; Partner In Crime


[Day 02 - A picture of the person you do the most screwed up things with]


On the right is my little sister. Semenjak datang England ni, kami semakin rapat dan Ain tipu la kalau Ain cakap kami tak ada persamaan sebab ada je, cuma tak banyak (ceyh, still berlagak tu haha). Dia seorang yang full of humour (bila dia in a good mood), yang bengong (in a good way) & yang gila (also in a good way). Kenapa dia adalah the person I do the most screwed up things with? Sebab kami selalu kutuk2 orang pastu gelak sama2, sebab kami selalu buli adik & kena marah dengan ibu, sebab kami selalu gelak malam2, selalu nyanyi kuat2 dan kena marah lagi, dan sebab...ahh banyaklah lagi sebab2 yang memang akan kena marah & kadang2 yang buat kami sendiri cakap "Ehh tak baiklah!" kat diri sendiri. Walaupon dia selalu taknak pergi sekolah & selalu malas, but I know dia seorang yang kuat semangat. Walaupon kami banyak je gadoh tapi at the end, we know we just can't stay mad at each other. So, if you're reading this Iba, I just want to say...the opposite way of saying "I hate you". Go figure ;)

HER BLOG


P.S She's 5 years younger than me but I sooo look younger! ahaha.


xoxo

Labels: ,

3 avengers commented

3 Comments:

Blogger Khuzrin Kamarudin says:

hey hey orang England <--- komen tiada kena mngena..


  23 May 2011 at 23:59

Blogger cik EPAL says:

macam kembar!! :D


  26 May 2011 at 03:01

Blogger Ain SSB says:

Khuzrin, hi hi! England england jugak, tapi malaysia tetap di hati! :)

Cik Epal, OMG cik epal lawat blog ain! :D Err, macam kembar ke cik epal? sebab pakai spek bedah tu je, kalau tak, takde kembar mananya! huhu.


  26 May 2011 at 08:34

Post a Comment

Warning : Image heavy in most of my entries.


AIN S.B.
23 | England | Malaysian

A Muslim | A daughter | A sister | A dreamer | A reader | A writer | A photographer | A chocoholic -- so I had to cut down on this one urgh

"I am a dreamer and I will dream until all these visions in my head are fulfilled."
-- A


| Instagram: captaineverland
| Twitter | Keek : ainssb

Shipping service for Malaysian living in England ; Mira D Services


Where I live
My Photography
Talk About Fashion
Ramadhan in England
Hari Raya in England
Wordless Wednesday
Harry Potter's stuff
Jumpa Retis
Snow

The places I've been to:
London
Manchester
Bath
Kent
Lake District

January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 October 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 June 2013 July 2013 August 2013 January 2014 March 2014
Thankyou for visiting!
Have a nice day :)

« Older posts | Newer posts »